UA RU

Урок. Харчування. Вибір їжі та створення меню

Мета: дати учням поняття про групи їжі та правильного вживання;  формувати уявлення про якісне харчування, розрізняти корисні і не корисні продукти; розвивати пам’ять, увагу, уяву, мислення;  виховувати повагу одне до одного.


Обладнання: плакати «Фрукти та овочі», «Продукти із зерна, крупи», «М’ясо, птиця, риба, яйця, бобові», «Молочні і кисломолочні продукти», «Жири та солодощі» малюнки овочів та фруктів, виробів з м'яса, молочні і кисломолочні продукти та жири. 


План


1. Організація початку тренінгу:


1.1 Привітання.


1.2 Правила тренінгу.


2. Актуалізація опорних знань. Повідомлення теми і мети уроку.


2.1 «Коло знайомств».


3. Ознайомлення з новим матеріалом: 


3.1 «Мозковий штурм». 


3.2 Робота з малюнками продуктів .


3.3 Фізкультхвилинка.


3.4 Бесіда про здорове харчування людини.


4. Закріплення вивченого матеріалу: 


4.1 Групова робота.


5. Зворотній зв'язок.


5.1 Інтерактив